Автобус с пътници пропадна в дупка от водния цикъл в

...
 
Автобус с пътници пропадна в дупка от водния цикъл в
Коментари Харесай

Автобус с пътници пропадна в дупка

 

Автобус с пасажери пропадна в дупка от водния цикъл в Сливен.

При случая в кв. „ Речица “ няма потърпевши, само че трета година хората живеят измежду тиня и разкопани улици, които са непроходими, съобщи БТВ.

Жителите се оплакват, че не могат да стигнат до работа и би трябвало да излизат половин част по-рано, с цел да преминат през улицата.

„ Контролните функционалности се извършват от компания „ Надзор “, която извършва надзора. В момента в квартала вървят два плана. “, сподели инж. Куртев от ВиК.

„ За в бъдеще няма да се получават по този начин нещата. Контролът ще бъде по засилен от наша страна, ще потърсим отговорност на компанията „ Надзор “, сподели инж. Куртев.

„ Изпълняваме два плана в квартал „ Речица “. Много тежки за изискванията за работа, доста са остарели водопроводите, които се компрометират при осъществяването. Проектът се извършва от една година, а периода му е до края на тази. Правим всичко допустимо да приключим в точния момент. След месец стартира възобновяване по улиците по които се работи “, съобщи инж. Илияна Малчева от компанията реализатор.

Етикети: автобусВикКдупкаинцидент

Свързани изявления

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР